FAQ

Vegan Lashes FAQ

1Waar zijn de wimpers van gemaakt?
De wimpers zijn gemaakt hoogwaardige Koreaanse PBT-vezel. Dankzij de nieuwste technologien zijn al onze wimpers consistent in hoogwaardige kwaliteit en afwerking.
2Hoe breng ik de wimpers aan?
Je brengt de wimpers heel gemakkelijk aan met een speciale applicator, pincet of je handen. Dit is voor iedereen persoonlijk. Het aanbrengen is extra gemakkelijk vanwege de ultradunne clear band met flexible fit. -Plaats de strook van de kunstwimpers op één lijn met de natuurlijke wimperlijn. Knip bij als de wimperstrook te lang is. -Breng op de gehele wimperlijn de Lashliner 2/3 keer aan. Schud deze eerst voor gebruik. -Zet de wimper vast door de wimperstrook goed aan te drukken tegen de wimperlijn.
3Hoe houd ik de wimpers mooi?
Je kunt je wimpers het beste schoonhouden door ze te reiningen met een wattenstaafje en alcohol. Reinig je wimpers niet onder de kraan of door ze in water leggen. Dit verkort de levenduur en je wimpers verliezen de krul.
4Hoe vaak kan ik de wimpers dragen?
Afhankelijk van hoe je met jouw wimpers omgaat en ze verzorgt kun je de wimpers tot 20 keer dragen.
5Kan ik mascara op de wimpers gebruiken?
Je kunt een dun laagje mascara gebruiken, dit is echter geen must voor een betere hechting.
6Hoe maak ik de wimpers passend?
Omdat elk ook uniek is adviseren we, indien nodig de wimpers op maat te knippen. Knip alleen aan de buitenkant van de wimper.
7Hoe verwijder ik de lijm van de wimpers?
Met een wattenstaafje en alcohol verwijder je gemakkelijk de lijmresten.
8Kan ik mijn wimpers ruilen?
Vanuit hygiënisch oogpunt is het niet mogelijk om wimpers te ruilen.
9Is het dragen van striplashes schadelijk voor mijn eigen wimpers?
Nee, mits de wimpers op de juiste manier bevestigd zijn en je gebruik maakt van veilige lijm.
10Hoe verwijder ik de Vegan Lashstrips?
Trek de kunstwimper van buiten naar binnen voorzichtig los om te verwijderen. Verwijder de lijmresten met lash shampoo of een wattenstaafje met alcohol en plaats de kunstwimpers in de originele verpakking voor hergebruik.


Verzending

Wanneer je op werkdagen voor 16:00 besteld wordt je pakket dezelfde dag verzonden. Binnen Nederland duurt het normaliter een werkdag voordat je pakket binnen is. Het komt weleens voor dat er vertraging is vanuit Post NL. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Bestel dus op tijd, om teleurstellingen te voorkomen!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

× Vragen? Chat met ons!