all about vegan-lashes.nl

nice to meet you

Een beter milieu, een betere wereld, maar wel stralen met vegan lashes! Dat is wat wij willen en voor staan. Join us!

Na een lang proces van zoeken, ontwikkelen en finetunen, is het dan eindelijk zover; Vegan Lashes by Flawlash 🌱 Een merk ontstaan uit liefde voor dieren en de natuur, 100% cruelty free, because we love animals

Onze missie: striplashes op de markt brengen die geschikt zijn voor iedereen en voor elk moment. Onze wimpers bezorgen je een prachtige natural look & feel voor every day use, alsof ze van jezelf zijn!

We hebben gekozen voor een ultra-dunne clearband, dus geen zwarte eyeliner look, perfect om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden.

Onze wimpers zijn gemaakt van de beste kwaliteit PBT vezel, en hebben door de speciale bewerking een prachtig nagebootst 3D nertseneffect.

Elk paar wimpers is consistent in kwaliteit door de specifieke technologieën die zijn gebruikt om onze ‘eigen’ wimperstijlen te creëren.

Wij zijn Shirley & Miryam, al jarenlang werken we samen aan Flawlash en nog veel langer dan dat zijn we vriendinnen. Deze nieuwe toevoeging aan ons Flawlash imperium is voor ons extra speciaal. Met hart en ziel hebben we gezocht en gewerkt naar iets dat dicht bij ons staat.

Nu we zelf beiden moeder zijn, groeide bij ons de wens naar comfortabele, high quality wimpers voor een natuurlijke look die gemakelijk aan te brengen zijn. Want ondanks dat we regelmatig op het schoolplein staan, willen we er natuurlijk wel on fleek uitzien! Omdat in Flawlash Vegan Lashes alles samenkomt, hebben we 3 wimperstijlen uit ons assortiment vernoemd naar onze dochters; Indy, Esra en Fajah.

We hopen dat jullie de commitment en liefde voelen waarmee wij onze producten op de markt brengen. Empower your look & enjoy your lashes!

Ontdek onze Lash Guide naar de Perfect Vegan Lashes!


Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

× Vragen? Chat met ons!